Klantcitaten > Carrousel: zie Testimonials

UITGESPROKEN AANSPREKEN

Willy Janssen werkt sinds 2005 als freelancer voor onze interne en externe bladen. Zij schrijft heldere en prettig leesbare stukken waarin zij de menselijke kant altijd goed naar voren weet te halen. Ook bij technische / wetenschappelijke onderwerpen. Bovendien is Willy zeer prettig om mee te werken, zowel voor ons als opdrachtgever als voor de interviewkandidaten. 

Ellen Kennis; communicatieadviseur stafdienst Communicatie Maastricht UMC+ www.mumc.nl

Willy Janssen-Savelkoul is een correcte en vriendelijke collega. Deadlines worden altijd nageleefd en ik ken niemand die zo betrouwbaar en flexibel is. Ze schrijft haar teksten met gevoel, helder en in de toon die de opdrachtgever graag ziet. Zowel als redacteur als copywriter kan ze goed uit de voeten, zowel in bladen als op websites.

Peter Swelsen; redacteur, journalist en cursusontwikkelaar

Willy heeft mij geboeid tijdens de workshop. Aan de uitleg en de tips heb ik veel gehad. Ik kon ze meteen toepassen in mijn dagelijks werk.

Debbie van Cleef; virtual assistant bij VA for adventure

De kracht van Willy Janssen ligt vooral in haar inlevingsvermogen. Die beleving weet ze vervolgens uitstekend te verwoorden in boeiende artikelen. Bovendien kan ze goed tegen de deadline aanwerken. Je kunt altijd op haar rekenen. Kortom; een vakvrouw.

Frans Hermans; oud-hoofdredacteur Limburg Onderneemt en directeur tekstbureau Pen Producties www.penproducties.nl

Willy heeft de teksten van mijn website geredigeerd. Ze bewerkt de tekst zodanig dat het verhaal krachtiger wordt en toch bij mij blijft passen. Willy luistert vooraf goed wat je wilt en geeft een eerlijk advies. Ze houdt zich aan de afspraken en geeft een snelle reactie. Het contact verloopt dan ook soepel en ik vind het prettig om met haar te werken. 

Edith Helwegen; loopbaanadviseur en coach www.serenitycoaching.nl

Hartstikke bedankt voor het samenwerken en de mooie woorden, Willy. Ik vind het super dat je een gevoel van een persoon zo mooi op papier kan zetten. Zelf zou ik naar woorden moeten zoeken. Ik ben superblij met jou.

Esther Heinemans; Kapsalon Haircraze

Sinds we samenwerken met CreaTaal zien we dat onze doelgroep onze boodschap beter begrijpt.

Ron Janssen; CEO van software integrator Square DMS uit Grathem www.squaredms.nl

Onze samenwerking verliep erg vlotjes. Willy voelde precies aan hoe ik het wilde hebben. En supersnel klaar!! Complimenten!

Francette Poos-Heuvelmans; Echografie Medisch Centrum Westerhoven www.echografie.nl

Voor VKKL heeft Willy brochures geredigeerd. Als ervaren schrijver heeft Willy me veel geleerd. Dankjewel! De volgende keer maak ik weer graag gebruik van haar diensten.

Freya Pijnenborg; Vereniging Kleine Kernen Limburg